Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Danışma Kurulu toplantısı, 2 Ekim 2024 tarihinde saat 14:00'da Spor Bilimleri Fakültesi lokalinde başarıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, Alkaya Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan AlkayaTürk Uzay ve Havacılık Sanayi (TUSAŞ) Mühendisi Hakan ÖzkaynakSakarya Bilişim Sektörü Derneği (SABİDER) Başkanı Nahit GökBilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrenci temsilcisi Semih Özenç ve bölüm öğretim elemanlarımız katılmışlardır. Toplantı, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Süleyman Uzun moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, eğitim ve öğretim süreçlerimizin geliştirilmesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Toplantı, eğitim ve öğretim süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik oldukça verimli geçmiş olup, bölümümüz öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim sağlanması amacıyla çeşitli kararlar alınmıştır.