Ana içeriğe atla

Bölümümüz 2020 yılında kurulmuş olup 2020-2021 akademik yılında yeni öğrencileri ile eğitim ve öğretime başlamıştır.

Kurulduğu günden bu yana çağın gereklerine uygun olarak bilgisayar bilimleri ve mühendisliği alanında eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri sürdürmeyi hedefleyen genç ve dinamik bir akademik kadroya, çeşitli araştırma, proje ve öğrenci laboratuvarlarıyla birlikte geniş ve modern fiziksel imkânlara sahiptir.

Sapanca Gölü manzaralı eşsiz kampüsü ile  uluslararası standartları ve sektörle entegrasyonu hedeflemektedir.

Bu yıl ilk defa öğrenci kabul eden bölümümüz bulunulan çağın bilgi sistemini geliştirebilecek yetkinliğe sahip, temel bilgisayar ve bilişim konularında çok iyi donatılmış, girişimci ve üretken bilgisayar mühendisleri yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.